Joensuu-Jukola sujui joukkueelta uusin voimin, kun osa sukujäsenistä oli töiden ja muiden esteiden vuoksi poissa joukkueesta. Alun vaikeuksista huolimatta, joukkue saavutti paranusta edellisvuoden sijoitukseen (916.), ollen lopputuloksissa sijalla 912. Tällä numerolla lähdetään taas kohti seuraavaa Jukolaa Lahti-Hollolaa 16.6.2018.

– sijoitukset viestissä: 1313. – 1079. – 967. – 986. – 960. – 862. – 912.
– ero kärkeen (tunti:minuutti): 1:11 – 2:03 – 2:51 – 3:43 – 4:43 – 5:33 – 6:55

 

Tilastotietoja joukkueesta vuodesta 2011:
– sijoitukset viestissä: 830./2011 – 804./2012 – 680./2013 – 882./2014 – 838./2015 – 916./2016  –  912./2017
– ero kärkeen (tunti:minuutti): 6:07 – 6:29 – 4:35 – 6:51 – 6:01 – 6:44 – 6:55
– paras hetkellinen sijoitus viestissä: 509. Antti Kyckling (2013)
– paras henk.kohtainen osuussijoitus viestissä: 329. Katja Kyckling (2012)
– eniten ohitettuja joukkueita osuudella: 307 kpl Kim Kyckling (2012)

Tiput kirmailevat taas ympäri metsiä. Sukujoukkue on saatu kasaan jo 7. kerran ja musta-keltavärit nähdään Joensuussa 17-18.6.2017. Tänä vuonna osa tipujen joukkueesta juoksee “laina-höyhenissä”, johtuen useiden sukujäsenien esteistä.

Joukkueen kunto on vielä suuri arvoitus, mutta varmaa sijoitusta lähdetään hakemaan lähtönumerolla 916. Ja toki spekulatiivisesti alla hieman pohdintoja Kananpoikien osuusajoista.

69. Jukolan viesti

Kilpailu alkaa yhteislähdöllä lauantaina 17.6.2017 klo 23.00. Sisäänkirjaukseen on mentävä viimeistään 20 minuuttia ennen lähtöhetkeä. Emit-korttien kirjauksen ja nollauksen jälkeen kilpailijat siirtyvät lähtöalueelle.

 Osuus Osuuspituus Nousu Aika kärki/Kapo Vaihto kärki/Kapo
1. 12,7-13,0 km hämärä/pimeä 380 m 75 min / 140 min 00.15 / 01.20.
2. 14,2-14,4 km pimeä/hämärä/valoisa 440 m 88 min / 150 min 01.43 / 03.50.
3. 12,3-12,6 km valoisa 360 m 70 min / 120 min 02.53 / 05.50.
4. 7,6-7,7 km valoisa 250 m 45 min / 85 min 03.38 / 07.15.
5. 7,9-8,0 km valoisa 250 m 45 min / 85 min 04.23 / 08.40.
6. 10,9-11,0 km valoisa 340 m 64 min / 110 min 05.27 / 09.00 (yhteislähtö)
7. 13,8-13,9 km 490 m 80 min / 140 min. 06.47 / 11.20.
Yhteensä 79,8 km 2510 m 7 h 47 min / 13 h 50 min

Matkoihin sisältyy noin 1200 – 1400 m viitoitusta. Hajautus on kaikilla osuuksilla. Vuosina 2001-2002 syntyneille suositellaan osuuksia 4 ja 5.